Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

True Stories Told Live – GECANCELD!

donderdag 25 augustus 2022

WEGENS DIVERSE OMSTANDIGHEDEN IS DIT EVENT HELAAS GECANCELD! 

 

 

 

True Stories Told Live komt opnieuw naar Wageningen! Een intiem podium voor persoonlijke verhalen die verbinden. Met dit jaar als thema ‘Exclusief voor iedereen.’ 

Georganiseerd en gehost door storyteller Jantien Klein Ikink in samenwerking met de bblthk tijdens de Wageningse Cultuurzomer. 

Exclusief met een knipoog 

Wat is er eigenlijk moeilijker in het leven: streven naar uitzonderlijkheid of het accepteren van onze middelmatigheid? Als we allemaal bijzonder zijn, zijn wel dan niet ook allemaal heel gewoon? Of zoals emotie-onderzoeker Brene Brown mooi quote: ‘We want to be like everybody else, but better. It’s like simultaneously trying to fit in and stand out.’ Best vermoeiend 😉 

Deze avond geven we graag het podium aan verhalen over onze doorgaans gemiddelde levens. Hoe vergelijken we onszelf? Hoe gaan we om met onze limieten? Of proberen we uit te blinken? Of het nu gaat over struggles, een zoektocht of een hilarisch moment, als het persoonlijk is en gaat over onze ervaring met onze ‘uitzonderlijke middelmatigheid’, dan past het op deze avond. 


DEELNAME

We geven 6 inwoners van Wageningen de kans om hun verhaal te delen op het podium. Vooraf coacht Jantien de deelnemers om tot de kern van hun verhaal te komen en ze meer te leren over spreken voor publiek. De workshop vindt plaats op 8 of 15 augustus. Wil je bij je aanmelding even aangeven welke van de twee data jou het beste uitkomt (of dat het je om het even is)? Dan hakt Jantien de knoop door. 

Dus: 

Woon jij in Wageningen?
Heb je een passend verhaal?
Wil jij dit podium pakken (ook al vind je het spannend)?
En kun jij zaterdagavond 25 augustus?
Dan is dit jouw kans om jezelf in een veilige setting te laten zien!

MEEDOEN? 

  • Stuur een e-mail naar: activiteiten@bblthk.nl en wie weet is dit podium voor jou.

    PUBLIEK 

Zit je liever in het publiek? Mooi, want zonder publiek geen event! Iedereen is van harte welkom. Kom en neem je familie, vrienden, collega’s en je middelmatige date mee en laat je inspireren, ontroeren en verrassen. Entree: betaal wat je het waard vond. Er zijn maximaal 100 plekken, dus reserveer op tijd je plek, want vol is vol. 

 Reserveer hier jouw plek! 

Tot slot, maar niet geheel onbelangrijk: zowel voor als na de verhalen is er de gelegenheid voor een drankje en een praatje.

True stories told live is an evening about six local people who are telling their stories on stage. You can still register, if you want to tell your story. Beforehand the six selected people will be coached by Jantien, to get to the point in their story and teach them all about storytelling.

Gegevens

Datum:
donderdag 25 augustus 2022
Activiteit Categorieën:
, ,

Organisator

BBLTHK
Bekijk de site van Organisator

Locatie

BBLTHK
Stationsstraat 2
Wageningen,
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie