Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Kunst In De Kerk

zaterdag 20 augustus 2022
10:00 - 17:00

Ook tijdens de Wageningse Cultuur Zomer 2022 is er een kunstexpositie in de Grote Kerk, Wageningen. Dit jaar is de insteek om het publiek inzicht geven in het maakproces van de kunstenaar. Ben jij nieuwsgierig naar de manier waarop de kunstenaar tot het uiteindelijke kunstwerk komt? Kom dan een kijkje nemen. Op diverse manieren tonen de verschillende kunstenaars hun eigen maakproces waarbij er ook een aantal workshops gegeven worden. Een aantal kunstenaars nodigen je uit om deel te nemen aan het maakproces van een kunstwerk.

Iedere week presenteren vijf kunstenaars van het Platform Beroepskunstenaars Wageningen hun werk in de Grote Kerk. Deze week zal het werk van Birgit Pedersen, Dianne Ploemen, Gelske Kwikkel, Mascha Bosschuyt, Trijnie Goudriaan. De Wageningen Comedy Club zal ook aanwezig zijn.

Every Wednesday and Saturday from 10:00 -17:00 hrs there will be an art exhibition by five different professional artists, every week.  The main theme is a little peek in the mastery of each artist. There will be several workshops,  in which the artist will show his/her creative process. This will be in the main church in Wageningen. Entrance is free of charge.

Openingstijden:
Woensdag van 10 tot 17 uur
Zaterdag van 10 tot 17 uur

Gegevens

Datum:
zaterdag 20 augustus 2022
Tijd:
10:00 - 17:00
Activiteit Categorieën:
, ,

Organisator

Grote Kerk

Locatie

Grote Kerk
Markt 1
Wageningen, 6701 CX Nederland
+ Google Maps