Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

Klassiek in de kerk

donderdag 11 augustus 2022
20:00

€15

Serenate in Estate!

Een programma met opera duetten en solo’s, met begeleiding van vleugel/piano! Het wordt een bruisende avond met vrolijkheid en verstilling, waarbij gebruik wordt gemaakt van alle mogelijkheden van de prachtige Grote Kerk zoals balkon, achter in het schip, voor in de hal, achter de bar…. Een avond die je niet snel vergeet.

Onze Wageningse sopraan Iris de Koomen en opera zangeres Mylou Mazali introduceren ook de aria’s en duetten om het toegankelijker te maken, men weet dan waar ze over zingen. Een ‘driesterren’ optreden met een uniek en persoonlijk karakter. ‘De opera dames weten op onnavolgbare, eigen wijze hun programma af te stemmen op publiek en locatie, zodat ieder optreden uniek en onvergetelijk is’. Een ‘driesterren’ optreden!

Koop je tickets hier!

This is a classical music program for each and everyone. Four different concerts, all in their own style, featuring vocalist, soloists, piano, church organ and the renowned Nederlands Blazers Ensemble. All musical leaders have their roots related in Wageningen

Gegevens

Datum:
donderdag 11 augustus 2022
Tijd:
20:00
Kosten:
€15
Activiteit Categorieën:
, , ,

Organisator

Grote Kerk

Locatie

Grote Kerk
Markt 1
Wageningen, 6701 CX Nederland
+ Google Maps