Laden Activiteiten

« Alle Activiteiten

  • Dit activiteit is voorbij.

Dodgedichters

zaterdag 27 augustus 2022
14:00 - 16:00

Gratis

Het is inmiddels een ware traditie aan het worden: de Dodgedichters tijdens de Wageningse Cultuurzomer. Tijdens de cultuurzomer 2020 waren de Dodgedichters de allereersten die door de coronamaatregelen heen braken en het publiek in de binnenstad weer liet genieten met hun fraaie gedichten en poëzie. Het duurde daarna nog enkele weken voordat het gehele programma van de Wageningse Cultuurzomer zich ontvouwde.

Onder de bezielende leiding van oud-stadsdichter Laurens van der Zee treden ook dit jaar de Dodgedichters weer op in de Wageningse binnenstad. Hij wordt bijgestaan door de huidige stadsdichter Ellen van der Kolk en haar voorgangers Martijn Adelmund en Ivanka de Ruijter. Samen vormen zij de harde kern, waarbij iedere week nieuwe gasten de laadbak van de fraaie Dodge uit 1942 zullen beklimmen.

Data: zaterdag 6, 13 en 27 augustus
Tijd: 14:00 -16:00 uur
Locaties: Bblthk (bij de Serre), Raadhuisplein (naast het gemeentehuis), Bblthk (bij de serre)

Quite a tradition during the Wageningse Cultuurzomer are The Dodgedichters (freely translated: The Dodge Poets). Renowned and less renowned poets will perform on the back of an old 1942 Dodge, driving around the city center, telling us poems and poetry.

Gegevens

Datum:
zaterdag 27 augustus 2022
Tijd:
14:00 - 16:00
Kosten:
Gratis
Activiteit Categorieën:
, , ,

Organisator

BBLTHK
Bekijk de site van Organisator

Locatie

In de stad
Wageningen, Gelderland + Google Maps